BIZTOSÍTÁS TIPPEK

A SZAKÉRTŐTŐL

20 éves a Pannon-Safe!

Életmód 2019. 10 28.

Húsz év

Ennyi idő nemcsak az ember, de egy cég életében is jelentős mérföldkőnek számít. Cégünk pedig a közelmúltban, szeptember végén ünnepelte jubileumát.

Nem értük volna el ezt ügyfeleink, munkatársaink, csapatunk nélkül. Fontos, hogy kéz a kézben egymást segítsük, csak összefogással lehet stabil céget építeni, fenntartani és ügyfeleinknek úgy szolgáltatni, hogy ők is nyugodtan, elégedetten dőlhessenek hátra.


Sokat teszünk azért, hogy tényleg 100%-os felkészültséggel segítsük azokat, akik hozzánk fordulnak. A visszajelzések alapján pedig jó úton haladunk. Hiszen ügyfeleink 97-98%-a elégedett a segítőkészségünkkel, tudásunkkal, gyorsaságunkkal és legtöbbjük újra minket választana.  Fontos számunkra, hogy jó kapcsolat alakuljon ki üzletkötőink és ügyfeleink között. Hiszen a kölcsönös bizalom alapja a minőségi munkának. A pozitív visszaigazolásokból pedig mi is lendületet merítünk újra és újra, hogy évről évre még jobbak legyünk.


Kicsik voltunk, megnőttünk

Mikrovállalkozásként indultunk, egy vidéki városban, Pécsett. 1999 óta pedig elértük, hogy jelenleg már 250 munkatárssal és 70 000 ügyféllel dolgozhatunk együtt, 30 irodánk van szerte az országban, melyből egy biztosan elérhető közelségben van hozzád is! Árbevételünk évi 1,5 milliárd forint, mely lehetővé teszi, hogy nem csak mi és 250 munkatársunk, de Te és pénzügyeid is biztonságban vannak nálunk: így stabil, jól működő partneri kapcsolat mellett teszed le a voksod, ha minket választasz. Igyekszünk értéket teremteni, és biztos pénzügyi hátteret nyújtani ügyfeleink számára. Mindezt magyar tulajdonú cégként, Magyarországon. Fejlődésünk eredményeit pedig tudatosan, újra hazánkban fektetjük be.

 

Meg is ünnepeltük

Ezzel a kis beszámolóval légy Te is részese annak, hogyan ünnepeltük meg a Pannon-Safe 20 éves évfordulóját!

Számunkra is fontos a természet:

„Ültess fákat! Életben maradásunk két igen fontos elemét adják nekünk: oxigént és könyveket. (A. Whitney Brown)

Ezzel a mottóval ragadtunk ásót munkatársainkkal és 20 darab facsemetét ültettünk el. Reméljük, mindegyik fácska szépen cseperedik majd és örülünk, hogy ezzel is hozzá tudtunk tenni egy Zamárdi tisztább levegőjéhez.

 

Számunkra fontos az is, hogy munkatársaink mindig a legfrissebb információkkal fogadhassák Önöket. Ezért a 20 éves jubileumot egy háromnapos előadássorozattal is üdvözöltük. Partnerbiztosítóink, partnercégeink legaktuálisabb tudásából merítkezhettek meg munkatársaink, de hogy ne legyen olyan szokványos és száraz a tudás, ezért előadóink humorral és meglepetéssel is készültek!

A Pannon-Safe köszöntője és Békés István előadása után a Generali, Uniqa, Aegon, Allianz, Signal és a CIG EMABIT legfelkészültebb szakembereitől tanulhattunk: a biztosítás és kárrendezés legkülönbözőbb területeiről kaptunk aktuális és hasznos információkat. Emellett sztárvendégeink is voltak, az ő előadásaikat sem volt érdemes kihagyni: Szota Szabolcstól, a FinTechShow 2017-es győztesétől is tanulhattunk a Signal plenáis előadásán. Geszti Péter nem csak dalszövegíró és énekes, hanem elismert reklámszakember is. Sales kommunikációról szóló előadással járt nálunk, mely a rá jellemző módon egy percre sem volt unalmas! Litkai Gergely fellépése pedig a nevetőizmainkat tornáztatta meg.

A résztvevőknek Mr.Pancake-kel szereztünk örömet: karikatúra palacsintából, mely garantáltam mosolyt csal az arcokra! A csapatversenyben pedig a győzni akarást is előhoztuk mindenkiből.

Köszönjük szépen ezt a 20 évet Munkatársainknak, Partnereinknek és természetesen Neked, mert fantasztikus ügyfelek nélkül mi sem lennénk.

Szólj hozzá


Ez is témába vág

Életmód

Milyen eshetőségekre kell felkészülnöm, ha autóval utazom külföldre?

2018. 07 27.

Az éves külföldi nyaralás előtt számtalan megválaszolatlan kérdéssel találjuk szembe magunkat, ezek egyike az utazás során használt jármű - vagy járművek. Utazhatunk repülővel, vonattal, busszal, sőt hajóval is, de választhatjuk a saját vagy bérelt autóval történő utazást is. Utóbbi esetében több dologra is fel kell készülnünk, ha stresszmentes kirándulást akarunk, ezért összegyűjtöttük, mi mindenre kell felkészülnöd egy külföldi autóúthoz.  

Elolvasom  
Életmód

Amit mindig is tudni akartál: Mennyit keresnek a biztosító cégek? Hogyan dolgoznak az ügynökök és alkuszok?

2018. 06 25.

Bár a különféle biztosítási megoldások egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, és a legtöbben már tisztában vannak azzal, hogy egy szakértői segítséggel megkötött biztosítás sokkal könnyebbé teheti az életet, akadnak még szkeptikusok. Ennek az oka általában az, hogy nem vagyunk tisztában azzal, kik is valójában a biztosítók, mivel foglalkoznak, és főként milyen arányban keresnek egy-egy szerződésen. Aktuális cikkünkben ezt a témát igyekszünk alaposan körbejárni.

Elolvasom